te melden over het weer… het bleef bar en boos…. bah!! En volgens papa Crème (het baasje van onze lieve buurhond van 2 heuvels verderop) duurt die regen nog wel even…. Maar dat belette Crème niet om gezellig even langs te komen. Tot groot genoegen van onze piemels. Lief hè?

En dus kwastte PP nog maar even door. Want … ook in de gites bleken de mooie lichtgeschilderde buitendeuren behoorlijk af te steken tegen de toegangsdeuren van de gites zelf. Dus… waren die ook aan de beurt.

De bruine kleur maakte plaats voor een fris beige, met ook hier weer rode kaders… Mooi!

Onze eigen voordeur kreeg nog een likkie verf, alleen… die is nu eenmaal authentiek, en moet eerst nog even worden bijgewerkt voor ie nogmaals kan worden geschilderd. Maar… toch al lekker licht!!

De gang is inmiddels voltooid, en we hebben er zelfs leuke gordijntjes voor!! Waren eigenlijk voor boven in onze slaapkamer bedoeld, maar zijn perfect voor de gang. De piemels slapen nu lekker ‘op chique’, haha!

En wat ik in al die tijd heb gedaan??? Nou lekker zitten haken…. Pfff… nou dat dachten jullie toch niet?? (Ja, ‘s avonds…)

Schoonmaken dus!!!! Een groot deel van de tijd bevond ik me op (eenzame) hoogte…

Want binnenkort huizen we weer over van de hangaar naar ons eigen huis, en dan moet alles weer muis-proof worden opgeborgen. En eerst ff worden gepoetst…

Gaandeweg ook wederom veel zooi weggegooid. Zonde zou je zeggen??

Nou, ehhh…… neem bijvoorbeeld mijn veiligheidsschoenen…. nooit echt goed gebruikt, want probeer daar maar eens op te lopen. Krijg je me toch een pijn in de hoeven van!!!! Pfff… Maar blijkbaar kunnen ze ook niet tegen stilstand…. En dus rijp om te zwiepen.

Overigens wil al die regen hier, en ook een behoorlijke daling van de temperatuur in de hoger gelegen gedeeltes van de Pyreneeën voor nogal wat sneeuw zorgen. Wel een mooi gezicht die oprukkende sneeuwgrens!

En toch ook weer supermooi als er dan toch een keer een zonnetje doorheen piept.

Daar heeft Izzy overigens geen oog voor: hij heeft weer iets nieuws. Als het baasje ‘s avonds eindelijk op zijn kont zit, dan MOET ie er persé bij. Schoothondje dus, ach, het is en blijft een schatje!!