mooi hier bij ons!!! Zooooo genieten…. en gewoon vanaf de heuvel voor ons huis genomen hè?? Zodat je èn ons huis èn de Pyreneeën ziet….

Niet altijd zo mooi hoor. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld, was zo’n echte miezerdag. Maar… PP had een leuk uitje bedacht: naar een camperbeurs in Toulouse.

Huh? Wat wij op een camperbeurs te zoeken hebben? We hebben er toch al 1? Willen ze nu weer een andere? Waar doen ze dat toch van??? Hahahahaha!

Echt niet!! We zijn helemaal blij met onze Sunny, maar we mogen toch wel eens kijken?? Gewoon een leuk uitje, en een overdekte beurs is dan best leuk op een regenachtige dag. Kijken wat er voor nieuwtjes zijn, en ook voor heeeel later, als we ècht groot zijn. Als alles verkocht is en we eens een jaartje door Europa willen gaan trekken. Want dat plan blijft. Dàn zouden we wel een 4×4 camper willen hebben, nèt ff wat makkelijker met smalle weggetjes. Een mens moet toch iets te dromen houden, niet??

Afbeeldingsresultaat voor blijven dromen

Maar voor nu dus gewoon leuk om even een beurs te ‘doen’. Bleek in een stukje Toulouse te zijn dat we helemaal niet kenden. Niet echt een super stukje overigens. Een stuk waar mensen in tentjes langs de rivier wonen en er een gigantische puinzooi langs die rivier lag ook….

Het pand zag er overigens wel een beetje mistroostig uit, en binnen was het al niet beter.

Ach… je kunt niet alles hebben!

Maar binnen was er voldoende moois te zien! En (nog?) niet eens zo druk. Het was ook de eerste van de 3 dagen, helemaal goed om lekker rond te kijken. Grappig om te zien hoe sommige verkopers direct bruusk afhaken als je niet direct happig blijkt om te kopen, vriendelijkheid kost nix toch?? Dat snapte een allervriendelijkste verkoopster van het merk Frankia overigens wel. Leuk even mee gepraat, goed ook voor ons frans 😉

En uiteraard moest ‘de droom’ ook ff op de foto

uh… omgekeerde volgorde eigenlijk, deze bedoelde ik…

Die andere heb ik nl. al….. haha!

Buiten moest ik natuurlijk, ondanks de zware wolken die overtrokken, ook de errug oude entree van het zwemcomplex dat er naast ligt op de foto zetten.

Even nagezocht: het gebouw is oorspronkelijk uit 1931! Ik blijf dìt dan toch weer wel mooi vinden….

Op de terugweg nog even de moed gehad om de IKEA in te gaan. Moed? Jawel, het is nl. al vanaf 8 januari SOLDES hier in La Douce France. En dat was te merken bij de kassa’s. Wat ons betreft niet aan de koopjes, dus we gingen onverrichter zake weer verder terug naar huis. Nou ja niet direct. Toch even bij de Emmaus gestopt. Je weet tenslotte maar nooit. En jawel: nu hadden ze hele mooie kerstboomgroene bolletjes die naar me riepen. Lucky me!

Ach, het is tenslotte ook voor het goede doel, he? En alvast voor de Kerst van 2020…

Het weekend werd grotendeels weer werkend doorgebracht, want het zonnetje scheen weer. En dat betekende: nieuwe foto’s maken voor de websites! De nachten zijn momenteel koud. Errug koud. En gisterenochtend resulteerde dat in zulke prachtige witte Pyreneeën, dat we in plaats van onze wandeling rondom ons pand, de heuvel tegenover ons pand op klommen. Met o.a. de bovenaan gepostte foto als resultaat.

O.k. nog eentje dan…

Waarna we weer afdaalden en het bijltje er bij neerlegden, en lekker aan een apérootje gingen. In de tuin. Wel met een trui aan. Maar toch. Heerlijk genieten!!

Hij ook!!

Gevolgd door de volgens ons tot nu toe koudste nacht. Hele witte velden vanochtend. Brrr..

Vandaag werd daarentegen wederom hard gewerkt. De gemaakte foto’s moesten worden beoordeeld, en op de juiste formaten gemaakt voor de diverse sites.

En da’s een klusje waar je zooooooooooo moe van wordt…. dat je je hoofd niet meer zelf omhoog kunt houden. (Maar toch niet moe genoeg om Duck uit je bek te laten vallen….). Ons Schatje !!